18-годишна Американка фатена како си го фрла бебето во контејнер, но се случи чудо! (видото може да ве вознемири)

Ова е снимката од безбедносната камера на која се гледа како 18-годишната мајка си го фрла новороденото бебе во црн најлон како да е ѓубре. Но бебто го чувала некоја повисока сила, па 6 часа подоцна, луѓе кои слушнале плачење го најдоа живо и здраво.

Откако полицијата ја разгледа снимката од безбедносната камера, сега мајката е пронајдена и ќе помине добар дел од својот живот зад решетки.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!