18 илустрации од уметник кој ги открива сите детали на модерното општество

Сите сме различни, но сепак постојат работи што ги обединуваат скоро сите жители на оваа планета. Сите сме подготвени за убави дела како кога ќе се заљубиме и не сакаме да ја изгубиме саканата личност. Сите ние сакаме да изгледаме малку подобри отколку што навистина сме, но претпочитаме да не зборуваме за тоа гласно. Овие суптилни одлики на нашата психа ги забележува израелскиот илустратор Јувал Робичек. Неговите дела имаат нешто за секој од нас. А понекогаш вистината е и малку страшна.