18 луѓе кои покажаа како само еден детал може драматично да го промени изгледот

Веројатно, секој од нас барем еднаш, гледајќи се во огледалото, размислувал да ги среди веѓите. Размислува за тоа дали да бидат дебели, тенки, заоблени или не.

Единствено е важно да се знае кога е време да завршиме со експериментирање.