18 жени кои учествувале во шоу за преобразба и излегле како сосема различни личности

Денес е во мода „бодипозитив“ движењето и луѓето учат како да се сакаат такви какви што се. Ова е одличен тренд, но статистиката вели дека околу 70% од жените сè уште не се задоволни од нивниот изглед. Но, понекогаш се потребни многу мали промени со цел да се подигне самодовербата. Ние веруваме дека сите жени се убави, но на некои им треба малку поттикнување за да си ја вратат самодовербата.