2-годишното дете сакаше само да му помогне на тато

Таткото не забележа дека детето тргнало во своја мисија и ова можеше да заврши многу полошо.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!