2 упорни девојки против 1 професионален борач

И девојките исто така се професионални борачи, што ја прави битката прилично рамноправна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!