20 луѓе кои треба да се откажат веднаш од своите фризери

Кратењето или боењето на вашата коса може да биде фантастична одлука за некои луѓе, но, за други, може да стане совршено време за експериментирање.

Ви претставуваме галерија од луѓе со многу посебни фризури, покажувајќи дека човечката имагинација нема граници. Разгледајте добро можеби некоја и ви се допадне…