20 „мајстори“ на камуфлажата на кои би им завидувале и вистинските шпиони

Многу е забавно да се гледа како работите случајно се вклопуваат во околината. На пример вашата мачка изгледа како вашиот пешкир и одеднаш имате пешкир кој може да ве гребне…

Или на пример со часови го барате вашиот паричник, а тој цело време бил до вас на подот, успешно камуфлиран.