20 примери како најдобро да се „уништиш“ додека си во карантин

Знаеме дека фризерите, шминкерите и останатите места кои се грижат за нашиот „добар изглед“ моментално не се функционални низ целиот свет. Па затоа луѓето мораат да се снаоѓаат и да се „средат“ сами, а некои од нив навистина и се „средуваат“ до степен и да можат не би се појавиле во јавност.

Кој намерно, кој по грешка, успеа да се „разубави“ во карантинот, на своја рака или со помош на некој член од семејството. Како и да е сигурни сме дека доколку сакате можете да го постигнете било кој од овие „прекрасни“ стилови.