20 ситуации во кои може да се види волјата за живот на „Мајка природа“

Се проценува дека планетата Земја е стара околу 4,5 милијарди години. Од почетокот, природата издржа метеори, ледени доба, бесни вулкански ерупции … и сè уште е тука, и сè уште функционира добро. Во својот нагон за живот, природата никогаш не престанува да нè восхитува (и повремено да нè интригира), а овие фтографии се доказ за тоа.