20 ситуации во кои луѓето го однеле дизајнирањето на маските на едно ново ниво

Маски за лице. Тие ни се главната работа во паметот (и на лицето) во псоледниот период. Од едноставни хируршки маски и супер скапи маски до маски направени во домашни услови се чини дека скоро секој има барем една маска за да ги заштити од коронавирусот кога излегуваат надвор.

Сепак, некои луѓе се соочуваат со оваа криза со стил и дизајнираат неверојатно креативни и уникатни, но и забегани маски за лице.