20 смешни мемиња на тема масовниот пад на криптовалутата Terra (LUNA) кој падна за 99,98%

Падот на криптовалутата која беше пшоддршка на стабилниот коин TerraUSD (UST) го растресе целиот крипто пазар, а интернет корисниците кои не се изгореа, како и обично, си гледаа сеир.