20 жени кои се осмелија да направат целосна промена и станаа непрепознатливи

Сите сме различни, но нè обединува една работа – желбата да изгледаме совршено. Оксана Трунова, шминкерка и мозок кој стои зад проектот Blind Makeover и Олга Тарасова, фризер, знаат како да го трансформираат изгледот на луѓето. Ова е причината зошто жените од секаде во Русија им се обраќаат за помош. Резултатите од промените се зачудувачки.