2020 продолжува жестоко: Ерупција на вулканот Синабунг во Индонезија

Застрашувачка снимка како чадот од ерупцијата на вулканот Синабунг во Индонезија пополека го проголтува селото, а луѓето се немоќни да направат било што. Облакот од чад е висок околу 5 километри.