23 годишната Британка Ема Јанг ослабела 22 килограми и стана хит на социјалните мрежи

Девојката само ја сподели својата фотографија во бикини, за да го прослави губењето на цели 22 килограми откако пред 3 години го сменила начинот на живот.

Фотографијата ја направила во истиот хотел во кој пред 3 години се почувствувала најниско во животот, стапнувајќи на вагата и гледајќи ја бројката од 67 килограми.