23-годишно момче и неговата 76-годишна сопруга, кои се запознале на погреб, заработуваат од „својата љубов“

76-годишна жителка на американската држава Тенеси и нејзиниот 23-годишен сопруг, кои ја шокираа јавноста со нивниот брак пред неколку години, започнаа да заработуваат пари на свои 18+ видеа на веб-страницата OnlyFans. Алмеда и Гери Хедвик се венчаа во 2015 година – само две недели по состанокот на погребот на синот на жената. Тогаш Гери имал 17 години, а жената 71 година. За време на карантин, во пролетта 2020 година, 76-годишната Алмеда доживеала срцев удар и има вградено три стента, што ќе помогне да се избегне посериозна операција. Парот вели дека на физичко поле им оди одлично.