24 уметнички слики за современите зависности, кои се толку силни, што тераат на размислување

Целта на уметноста не е да ви го даде одговорот, туку да ви го постави прашањето. Да ве испровоцира да почнете да размислувате, а до одговорот сами ќе дојдете.