26-годишниот педофил дојде во куќата на 13-годишното девојче, но наместо неа, ги запозна нејзините двајца огромни руски чичковци

Едниот му вели: „Ние сме поминале многу години во затвор. Размисли зошто најлошите луѓе на светот најмногу ги мразат таквите како тебе!“ Откако го преплашија до смрт, им се јавија на неговите родители. Потоа го понижија како никогаш до сега за да го пуштат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!