3… 2… 1… Пукај! Уште еден доказ дека мажите цел живот си остануваат деца!

Очекувано е ваква девојка да добие многу внимание, подароци, цвеќе, но мажите често имаат поинакви идеи и девојката добива нешто друго :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.