3, 2, 1… Среќна Нова Година!

Кога другарите наеднаш ќе ти подготват празнично изненадување, тоа не е на арно…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.