3-ца браќа смислиле креативна фотосесија од „стара школа“ како подарок за родителите

Божиќ е време на весело расположение, чоколадо и сè зелено и црвено. О, тоа е исто така време за подароци. И додека идејата за Божиќни подароци може да биде возбудлива за секого, повеќето луѓе сметаат дека купувањето подароци е прилично стресно, особено ако личноста на која треба да ѝ купите подарок е многу важна. Така кога овој човек се подготвувал да им подари на родителите нешто за Божиќ сфатил дека мора да си направи предизвик.

Средното дете, Мајкл Бугенсбергер дошол на идеја браќата да направат фотосесија од „стара школа“ односно во стилот на 90-тите и да ги насмејат родителите. Неговите браќа, најстариот Бернхард (со најсветла коса) и најмладиот Арон (со качкетот) веднаш се согласиле. Еве каква фотосесија направија браќата за своите родители: