3-годишната ќерка го вози „Таткото на година“ на мотор

А господинот си пишува пораки на мобилниот телефон како газда.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!