3 маалски тепачки во Русија, заради домашните миленици на комшивката

Чувањето кучиња во зграда често знае да биде проблем и повод за комшиски кавги, па дури и тепачки. Да погледнеме 3 прилично забегани ситуации од Русија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!