3-ти ден во карантин: Приметив дека сестра ми носи маица Нирвана, па ѝ пуштив една песна да погоди од кој е

Девојката важно е рокерка и ги носи своите музички херои на маицата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.