4 амандмани на Левица, кои на саркастичен начин го исмеваат предлогот пратениците да работат онлајн. Предлогот за телепатско собрание им е врв!

Симнуваме капа за сарказмот! Читајте!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.