45-ти ден карантин (виц, црн хумор)

45-ти ден карантин. Мажот стои до прозорецот, а жената го прашува:
– Што правиш бе толку време на прозорецот?
– Се чудам мори, дали да го затворам или да скокнам!?
– Ај скокај, јас ќе го затворам…