5-годишниот брат брутално го бомбардираше видеото на својата сестра и тоа во сон

На почеток звучи како малиот да врти рулет, а потоа почна сочниот дел :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.