5 метри долга анаконда им влегла во дворот и им го фатила миленичето

Да погледнеме како помина спасувачката мисија.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!