5 загатки кои расонуваат подобро од првото утринско кафе

Решавањето загатки или мозгалки е најдобриот тренинг за нашиот мозок, нѐ држат будни и исто така ги активира нашите хормони за среќа. Ние сме тука за да го добиете дополнителниот удар на допамин, затоа ве предизвикуваме да ги свиткате тие ментални мускули и да ги решите овие загатки.

Поместете едно чкорче за да направите квадрат

Мора да прободете балон со нож, но во процесот не треба да ви пукне балонот, ниту пак да изгубите воздух.

Што не е во ред со сликата?