5 загатки кои расонуваат подобро од шолја кафе

Вашиот мозок е како мускул и ќе остане во форма кога редовно вежбате. Всушност, вежбањето на вашиот мозок со гатанки може да го подмлади за 10 години. Затоа обидете се најдобро што можете и решете ги овие.

Кој е левучар?

Најдете ѕвезда молив и чашка.

Кој е резултатот?

Каде е сокриено богатството?

Кој пат му дава најголеми шанси за преживување?