6 мозгалки со кои ќе ја предизвикате моќта на вашето внимание

Загатките постојат не само да ги оспоруваат нашите способности, туку и да нè забавуваат. Значи, ако сте уморни поради долг работен ден и чувствувате потреба да одморите, овој мал квиз ќе ви помогне и ќе ве освежи.

Пронајдете ја дамата

Кој кактус се разликува?

Кое емоџи нема црвени образи?

Кој цвет се разликува

Најдете го мажот

Кое смајли не припаѓа тука?