67-годишниот пензионер си нашол млада мома на интернет, но потоа зажалил за својата одлука

Дедото најклутурно си посетил специјална страница за запознавање и ја пронашол. Прекрасната (како што мислел тогаш) девојка му се претставила како Маја. Откако се запознале, се бендисале и се согласиле да се сретнат во станот на пензионерот.

Што се случило после средбата е снимено со безбедностаната камера во зградата.

Девојката го забележала сефот на старецот и успеала не да го испразни, туку да го украде цел. А внатре била целата животна заштеда на старецот, околу 50.000 евра.