7 докази дека врските се најубави кога има доза на хумор

Калифорниската уметница Мери Парк, која слика под псевдонимот Мурц, го илустрира својот живот со искреност и хумор. Затоа нејзината работа воодушевува толку многу луѓе на социјалните мрежи. Во многу стрипови, ќе се препознаете себеси, а ако не, тогаш и онака добро ќе ве расположат.