7 неверојатни места кои сега можете да ги посетите бесплатно за време од карантинот без да мрднете од креветот

Секој би сакал во овој момент да излезе од домовите и да почне да шета низ светот и да открива нови неверојатни места.

Сепак во овој и во наредниот период оваа опција ќе ни остане недостапна. Најголемите музеи во различни делови на светот обезбедуваат бесплатни виртуелни тури на нивните изложби и дури се подготвени да ви покажат што обично се крие од очите на посетителите. Кликнете на линковите и тргнете на карантинско патување:

1. Музеј Соломон Гугенхајм, Њујорк

2. Државен музеј, Амстердам

3. Ватикан

4. Метрополитен операта во Њујорк

5. Зоолошката градина во Хјустон

6. Аквариум, Балтимор

7. Театар Марински, Санкт Петербург