7 познати личности кои се вљубиле во животните со кои глумеле и не сакале да се откажат од нив

Не е тешко да засакате некое мило животно со кое го поминувате поголемиот дел од денот, но тешко е да се разделите од истото.

Овие актери голем период поминале од снимањето на филмовите и сериите со своите „крзнени партнери“ и кога дошло време да се разделат тие не сакале да го сторат тоа.

Софи Тарнер и Зуни од „Игра на тронови“

Вил Смит и Аби од „Јас сум Легенда“

Режисерот Џејмс Ган и Орео (модел за Рокет ракунот) од „Чувари на галаксијата“

Том Харди и Роко од „Падот“

Ед Он Нил и Бриџит од „Модерно семејство“

Крис Еванс и Доџер од „Надарени“

Брендан Фрејзер и Пекас од „Кревањето на Тексас“