7 ситуации во кои Кејт Мидлтон ги потсети луѓето на принцезата Дајана и едноставно сакаме повеќе

Кејт Мидлтон, војвотката од Кембриџ, е првата глобална кралска икона на која цел свет се угледуваше по принцезата Дијана и иако не го кршеше кралскиот протокол онолку пати колку што тоа го правеше нејзината легендарна свекрва таа јасно оди по нејзините стапки, а луѓето апсолутно го сакаат тоа.

1. Облека по породувањето со бела јака, 1984 наспроти 2018 година

2. Кембриџски љубовници Тијара, 1989 наспроти 2016 година

3. Прекрасни венчаници со превез, 1981 наспроти 2011 година

4. Црн капут со крзно на Ден на сеќавање, 1993 наспроти 2016 година

5. Тотален црн изглед, 1988 наспроти 2019 година

6. Црвено-бело, 1990 наспроти 2018 година

7. Елегантен црвен фустан со деколте, 1992 наспроти 2016 година