8-годишниот син ја брани својата мајка од крадците кои сакаа да им го украдат автомобилот

Инцидентот се случи во аргентинското село Бернал. Мајката и синот излегуваа од продавницата, кога ги пресретнаа тројцата крадци. Кога момчето виде дека ја нападнаа неговата мајка, заборави на стравот и почна да ги клоца крадците. Барем да го покачеше едниот.