93-годишна баба се облекува во пресмешни костуми заедно со својот внук

Пријателството најмногу се појавува меѓу врсниците и надвор од семејството. Затоа оваа комична врска меѓу 93-годишната Полин „Баба“ Кана и нејзиниот 27-годишен внук Рос Смит е толку посебна. Се започна кога пред повеќе од 6 години, за време додека бил на колеџ, Рос започна да снима кратки видеа на Vine.

Во едно од видеата, тој одлучи да ја прикаже неговата баба како блокира во кошарка. Виедото станало вирално, па на Рос му текнало да се здружи со бабата за повеќе смешни и инетресни содржини.