95-годишна баба и нејзиниот внук го освоија интернетот со нивните уникатни костими

Сите баби и дедовци се различни, некои можеби уживаат да пијат чај и да се сеќаваат на старите добри времиња, додека други претпочитаат да шетаат и да патуваат, уживајќи во слободното време што го имаат. Сепак, Рос Смит (29) и неговата баба Полин Кана (95), сакаат да го поминуваат времето на малку поинаков начин.

Како? Па дуото е дефиниција за „партнери од соништата“ затоа што го поминуваат времето снимајќи видеа и правејќи смешни фотографии заедно! Но, тоа не е се! Внукот и бабата сакаат да се преправаат како различни ликови или да носат костими во специјални прилики, како што се 4 -ти јули, Божиќ, Свети Патрик и многу други!

Погледнете ги косстимите на креативното дуо.