99-годишен пензионер за прв пат во животот одлучил да проба брза храна

До неодамна, Вилијам Торп беше целосно несвесен за светот на брзата храна. Без разлика дали се работи за McDonald’s, Krispy Kreme или Greggs, тој воопшто не знаел каков вкус би можеле да имаат нивните јадења. Откако 99-годишниот пензионер побарал помош од неговата 80-годишна пријателка Ен Садлер-Смит решил да проба јадења од различни ланци за брза храна.

Откако персоналот од домот за нега на Оук Хаус во Слуг, Беркшир, сфатил дека Вил сака за прв пат да порача храна од надвор тие решиле да му ја исполнат желбата. Старецот е прилично воодушевен од Big Mac како и од пицата од Домино, а во видеото погледнете ја неговата рекација.