Ајде ќерко повтори што рече! Тој те чукна каде?

На таткото не му се верувало како ќерка му развила таков речник, па реши да го документира моментот со видео.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.