Ајде да видиме кој е поголем шизик сега? Тој со Ладата или богаташот со скап автомобил?

После пандемијата, ништо повеќе не е исто! Светот се смени и се наметнаа нови вредности!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.