Ајде мајсторе, уште една песна за крај!

Уметникот е уметник и нема сила на светот која ќе го натера да го прекине својот настап.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.