Ајде сине речи „Ми недостигаш тато“ и дај му еден бакнеж преку камерата

Детето сакаше да го бакне татко си ептен силно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.