Ајде сите да скокаме, ќе нѐ има на Мотика!

Смешна финта, но не и за тој што скока во средина.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.