Ајлин Акифовска од Битола има толку моќен вокал што ја натпеа и Лејди Гага во нејзината сопствена песна

Ова е почетокот на една блескава кариера, само ако продолжи да работи напорно и да се запише во соодветно музичко училиште.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.