А сега да ја видиме и временската прогноза во Грција

Презентерката не ја кажува монотоно, туку со помош на една позитивна песна која се вика „Среќен ден“, а пее баш за убавото време.

Само позитивно и никако поинаку!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.