А сега е време за малку празнична магија

Ако го знаете овој трик, 50% од работата со девојките ќе ви биде завршена. Вие сакате а таа не :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.