А сега, како што е ред, пејачката на свадбата ќе се качи на масата

Само што пејачката изгледа испила малку повеќе од очекуваното а и јадела малку повеќе од очекуваното.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.