А сега малку за омиленото хоби на младите Руси: Дуел на полјанката

Се собираат две групи од по 7 луѓе, договараат термин на некоја полјанка и си ги истураат мозоците.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!